Hodnocení obchodu

4,9 42 hodnocení
5
38x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MV Avatar autora Michaela Veselá | 19.10.2020
Tento obchod rozhodně DOPORUCUJI. Auticko přišlo bez jednoho malinkeho dílů. Obratem byl od prodejce doposlan. Velice příjemná a vstřícná komunikace s obchodem. Kdykoliv jsou na emailu připraveni pomocí i poradit. Zakoupili jsme Jeep Wrangler Rubicon 4x4. Auticko vyjede téměř vše. Malá je nadšená. ???? Děkuji za obchod
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 19.10.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že je dcera spokojená :)
Avatar autora | 2.10.2020
+ Dobrá komunikace , rychlé zaslání .

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 4.10.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 21.9.2020
Všem doporučuji .Příkladný přístup prodejce. Výborná cena
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 11.7.2020
- Po smontování autíčka ,jezdí obráceně, než je v návodu...….

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 12.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Zkusil jste mezi sebou prohodit motory?
Avatar autora | 10.7.2020
Ok
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 7.7.2020
+ Je perfektní

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 3.7.2020
Byli jsme velmi spokojeni, vše proběhlo bez problémů, dodání cca. za 3 prac. dny
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 5.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 2.7.2020
+ Ceny, komunikace, rychlost

Spokojenost
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 2.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 26.6.2020
+ Do poznámky jsem uváděla, že si přeji aby bylo zboží zabaleno v neprůhledném balení. Bylo mi vyhověno. :)

Zatím jsem spokojena, s dopravou a balením zboží do neprůhledné fólie. Výrobek budu moci, ale hodnotit až po synových narozeninách.
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 29.6.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Když je to v našich silách, rádi vyhovíme požadavkům našich zákazníků.
A Avatar autora Anna | 18.6.2020
Dobrý den,chtěla jsem Vám moc poděkovat za neskutečne rychle dodání.Objednali jsme v sobotu a v úterý už bylo autíčko doma.Objednali jsme si Mercedes6x6 a mužů říct,ze jsem dlouho neviděla nic tak luxusně provedeného!Obavali jsme se,ze k roku z toho nás syn nebude mít ještě rozum,ale je nadšený a z autíčka nechce ani ven ????????.Moc doporučujeme!
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 18.6.2020
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení.
Avatar autora | 15.6.2020
+ rychlé doručení

zboží přišlo v naprostém pořádku
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 16.6.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 7.6.2020
+ rychle dodani

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 7.6.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 27.5.2020
+ komunikace, informovanost

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 26.5.2020
+ Velký výběr
+ Dobré ceny
+ Rychlé dodání zboží
- Nic

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 23.5.2020
+ velký výběr, rychlé dodání

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 24.5.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 17.5.2020
+ Rychle dodani

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 18.5.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 8.5.2020
+ Rychlost a dobré ceny

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 8.5.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 4.5.2020
Výborná komunikace s obchodem v průběhu reklamace. Zakoupené autíčko mělo promáčknuté kolo a ze strany obchodu proběhla rychlá reklamace. Celkové jednání pána z obchodu bylo super.
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 8.5.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
FN Avatar autora František Novák | 27.4.2020
PB Avatar autora Pavel Bruštík | 26.4.2020