Hodnocení obchodu

4,8 53 hodnocení
5
47x
4
5x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.1.2021
- Nekontroluje si kvalitu prodávaného zboží.

Rychlost vyřízení objednávky, doručení, komunikace vše v pořádku. Výrobek jako takový už bohužel ne.
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a mrzí nás Vaše nespokojenost. Vozítka prodáváme originálně balené od výrobce přimo v továrně. Prasklina na zboží se bohužel může objevit při nesprávné manipulaci z balíkem během dopravy k zákazníkovi. To, jak dopravce s balíkem zachází, už bohužel ovlivnit nemůžeme. Hezký den.
Avatar autora | 28.12.2020
+ Vše vyřešeno rychle a k plné spokojenosti.

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 29.12.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 25.12.2020
+ Naprosto perfektní přístup k zákazníkovi

I když se po dodání autíčka vyskytl technický problém, který jsem chtěl původně řešit až po svátcích, sami poslali nové díly ještě v tomtéž týdnu. Moc děkuji za ochotu.
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 26.12.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 13.12.2020
+ Velká pružnost, maximálni komunikativnost.

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 14.12.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 11.12.2020
+ Bez problémů, skvělá spolupráce, na dotaz ihned došla odpověď,

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 12.12.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 7.12.2020
+ rychlost

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 8.12.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 19.11.2020
Jsem velmi spokojen,ochota a férové jednání Děkuji.
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 19.11.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 9.11.2020
Ok
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 9.11.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 1.11.2020
+ komunikace, ochota řešit problémy

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 2.11.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 26.10.2020
+ Dobré jednani a rychlost dodání doporučují

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 26.10.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 21.10.2020
Když autíčko dorazilo tak mělo poškozené oba přední náhony Nejspíš poškozeno při přepravě. Ale komunikace a reklamace byla suprova. Hned za dva dny přišly oba díly nové. Tak že moje spokojenost s obchodem je veliká.
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 23.10.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
MV Avatar autora Michaela Veselá | 19.10.2020
Tento obchod rozhodně DOPORUCUJI. Auticko přišlo bez jednoho malinkeho dílů. Obratem byl od prodejce doposlan. Velice příjemná a vstřícná komunikace s obchodem. Kdykoliv jsou na emailu připraveni pomocí i poradit. Zakoupili jsme Jeep Wrangler Rubicon 4x4. Auticko vyjede téměř vše. Malá je nadšená. ???? Děkuji za obchod
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 19.10.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že je dcera spokojená :)
Avatar autora | 2.10.2020
+ Dobrá komunikace , rychlé zaslání .

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 4.10.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 21.9.2020
Všem doporučuji .Příkladný přístup prodejce. Výborná cena
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 11.7.2020
- Po smontování autíčka ,jezdí obráceně, než je v návodu...….

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 12.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Zkusil jste mezi sebou prohodit motory?
Avatar autora | 10.7.2020
Ok
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 11.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 7.7.2020
+ Je perfektní

D Avatar autora Dominik (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 3.7.2020
Byli jsme velmi spokojeni, vše proběhlo bez problémů, dodání cca. za 3 prac. dny
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 5.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 2.7.2020
+ Ceny, komunikace, rychlost

Spokojenost
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 2.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 26.6.2020
+ Do poznámky jsem uváděla, že si přeji aby bylo zboží zabaleno v neprůhledném balení. Bylo mi vyhověno. :)

Zatím jsem spokojena, s dopravou a balením zboží do neprůhledné fólie. Výrobek budu moci, ale hodnotit až po synových narozeninách.
D Avatar autora Dominik (Administrátor) 29.6.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Když je to v našich silách, rádi vyhovíme požadavkům našich zákazníků.